Jesteś pewny, że chcesz usunąć wpis?
Medopia - Serwis Społecznościowy dla Branży Medycznej

ratownik medyczny

Forum Medyczne » Medycyna Ratunkowa » ratownik medyczny

JAREK MASEŁKO
#
jestem już po jednych studiach, ale nie moge znaleźć pracy; od zawsze chciałem zostać ratownikiem medycznym, ale moi rodzice nie byli za tym, wiec poszedłem w innym kierunku; teraz, gdy mam juz swoje lata i nikt mi nie bedzie ukaładał życia pomyślałem, że spełnię swe odwieczne pragnienie i tu powstaje moje pytanie- czy wystarczy mi studium medyczne o profilu ratowniczym, czy powinienem zrobić kilkuletnie studia, aby moc jeździć w karetce i zwyczajnie mieć robote??
^
Google AdSense
  • Google
#
^
maja kokoszko
#
mnie się zdaje, ze lepsze będą studia, aczkolwiek zapewne w karetkach jeździ masa ratowników po studium i szczerze mówiąc- trochę mnie to przeraża
^
Martyna Dąbrowska
#
oczywiście, że jeżdżą osoby po studium , sama taką dziewczynę znam; osobiście mnie się to nie podoba, ze w razie czego o moim życiu może zadecydować osoba po 2 latach jakiegoś tam kursu! skandal! powinni tego kategorycznie zabraniać!!!!
^
Barbara  Wójcik
#
powinni, czy nie- takie osoby jeżdżą razem z lekarzem w karetce, wiec one bezpośrednio nie decydują o Twoim zyciu, nie trzeba aż tak panikować, moi drodzy, przecież wszędzie spotykamy fachowców i nie zawsze są oni tytułowanymi doktorami nauki jakiejś tam
^